tlf: 48 24 23 48
E-post: post@genc.no

Hvordan få flere besøkende til hjemmesiden

Artikkelen er mer enn ett år gammel

Ingenting er som å få en oppgang i statistikk-nåla når du følger med på Google Analytics. Kanskje har noen delt ett av dine blogg-innlegg eller omtalt et av bedriftens produktet i en av sine innlegg. Men, før noen kan omtale eller dele din side må de finne deg. Her er noen tips til hvordan du kan gjøre bedriftens hjemmeside mer synlig.

SEO – Organisk søkemotoroptimalisering

Google sine roboter leser bedriftens hjemmeside omtrent daglig og registrerer nye innlegg og sider basert på en komplisert algoritme. Bruker du et design som er godt utviklet og tilpasset søkemotoroptimalisering kan du mangedoble ditt besøk. En SEO-tilpasset kode hjelper Google sine roboter å forstå innholdet i bloggen bedre. Et eksempel på dette er å teknisk synliggjøre hva som er overskrift, innhold, produkt o.l. i selve motoren på siden.

Google vekter også det du skriver. Innholdet på siden din er det viktigste. Skriv gode og relaterte overskrifter. Nevn det du tror dine lesere vil søke på i overskriften. Google liker gode og saklige overskrifter. Men, skriver du om et mye omtalt tema må du regne med å konkurrere med mange andre som skriver om det samme. Har du et mer nisje-tema vil du stikke deg ut og havne høyere opp på listene.

Blogg

En blogg, som den du leser nå, vil bidra til å øke trafikken på hjemmesiden. Skriver du innlegg til nytte for dine lesere kan det bidra til mersalg og evt deling av innlegg i sosiale medier. I tillegg får du indeksert flere sider i Google sin søkemotor, noe som gjør siden din mer søkbar for hvert innlegg du publiserer. Og, husk! Unike og relaterte innlegg med gode overskrifter er viktig

Del dine innlegg på Facebook og andre sosiale medier

Vær der dine lesere er. Del blogg-innlegg og produkter på bedriftens facebook-side, twitter og på LinkedIn. Gi i tillegg dine lesere en mulighet til å dele innlegg ved å ha dele- og liker knapper synlig ved innleggene dine.

Mobiltilpasset design

Det er flere som lesere denne bloggen med mobil og nettbrett enn med PC. Dette gjelder for de fleste nettsteder, noe som betyr at et mobilt design er viktigere enn et desktop design. Sørg for at dine lesere kan lese bloggen din, uansett enhet, ved å benytte et mobiltilpasset design.

Send ut nyhetsbrev

Bruk nyhetsbrev som en kanal til å varsle om nye produkter, merkedager eller andre viktige ting. Ved å legge til noen lenker til bedriftens nettsted i nyhetsbrevet kan brukerne nå deg raskt og enkelt. Følger man et nyhetsbrev av fri vilje har man selv gitt beskjed om å bli oppdatert med siste nytt.

#Innhold #Webstrategi #Beøk #Facebook #Instagram #Mer besøk #Nyhetsbrev #SEO #SnapChat #Søkemotoroptimalisering #Sosiale Medier #Trafikk #Twitter #Webtrafikk

samarbeidspartnere