tlf: 48 24 23 48
E-post: post@genc.no

Hvordan opprette en facebook-side side på 5 minutter

Artikkelen er mer enn ett år gammel

Som bedrift eller organisasjon er det er ikke lenger bare en «nice-to-have» å være på Facebook, men med over 1.7 milliarder aktive brukere har Facebook-side blitt et «må-ha» i enhver markedsføringsstrategi. En Facebook-side hjelper din bedrift, merkevare eller organisasjon med å dele hendelser og komme i kontakt med folk.

Slik oppretter du en side:

  1. Gå til facebook.com/pages/create.
  2. Klikk for å velge en sidekategori.
  3. Velg en mer spesifikk kategori fra rullegardinmenyen, og fyll ut den nødvendige informasjonen.
  4. Klikk på Kom i gang, og følg instruksjonene på skjermen.

Du vil automatisk bli satt som administrator

Brukeren som oppretter facebook-siden vil automatisk bli satt som administrator. Du vil derfor kunne administrere siden via din private facebook-bruker. Når du skriver innlegg via facebook-siden vil avsender være selve Facebook-siden og ikke din private bruker.

Last opp et profil-bilde

Når du oppretter en Facebook-side vil du bli bedt om å laste opp et bilde. Dette vil fungere som en logo og vil være viktigste visuelle ikonet på siden din, som vises i søkeresultater og sammen med eventuelle kommentarer du publiserer. Den anbefalte størrelsen et 180 x 180 piksler, men de fleste kvadratiske bilder vil fungere.

Besøk og lik gjerne vår Facebook-side for å være oppdatert på siste nyhett fra Genc Media

#Inspirasjon #Kommunikasjon #Facebook #Facebook-side #FB #Side #SoMe #Sosiale Medier

samarbeidspartnere