tlf: 48 24 23 48
E-post: post@genc.no

SEO – Søkemotoroptimalisering

Har du maks rangering på Google?

Vår SEO-ekspertise kan hjelpe nettstedet ditt med å nå nye høyder på søkeresultatsiden. Gjennom vår kombinasjon av innholdskvalitet, teknisk SEO, søkeordsoptimering, tilbakekoblinger og brukervennlighet, vil vi jobbe for å øke synligheten til nettstedet ditt og øke den organisk genererte trafikken.

Hva er SEO?

SEO står for Search Engine Optimization og refererer til prosessen med å optimalisere et nettsted for søkemotorer for å forbedre rangeringen på søkeresultatsiden og øke synligheten til nettstedet.

Hvorfor er SEO så viktig?

SEO er viktig fordi det kan hjelpe virksomheter med å nå et større publikum ved å øke rangeringen på Google, Bing og andre søkemotorer kun ved å forbedre kode, innhold og brukervennlighet. Når et nettsted rangerer høyere på søkeresultatsiden, er det mer sannsynlig at potensielle kunder vil besøke nettstedet og bli kjent med virksomheten og produktene eller tjenestene de tilbyr.

Hvordan får man bedre SEO?

Innholdskvalitet og relevans – Innhold som er relevant, unikt og verdifullt for brukerne, vil bli verdsatt av søkemotorer og bidra til å gi høyere rangering.

Teknisk SEO – Dette er oppsett av selve program-koden til nettsiden. Riktig tittel- og beskrivelses-tag, meta data, URL-struktur, mobiltilpasning og hastighet på nettstedet. Disse elementene påvirker brukeropplevelsen og rangering på f.eks. Google.

Brukervennlighet og opplevelse – Brukervennlighet og opplevelse på nettstedet kan påvirke både brukertrafikk og rangering. Søkemotorer favoriserer nettsteder som gir en god brukeropplevelse, for eksempel ved å være enkelt å navigere og ved å ha en responsiv design.

samarbeidspartnere