tlf: 48 24 23 48
E-post: post@genc.no

Dette bør du tenke på når du skal bestille ny nettside

Artikkelen er mer enn ett år gammel

Når du bestemmer deg for å lage en ny hjemmeside, er det viktig å tenke på en rekke faktorer for å sikre at du får en nettside som oppfyller dine og dine kunders behov. Her er en oversikt over noen av de viktigste tingene du bør tenke på når du skal bestille en ny hjemmeside.

Målgruppe: Hvem er målgruppen for hjemmesiden din, og hva er deres behov?

Brukervennlighet: Hvordan vil du at besøkende skal navigere på siden din? Du bør tenke på hvordan du vil organisere innholdet på siden din, samt hvordan besøkende skal navigere mellom ulike sider.

Design: Har du en fargeprofil og logo? Du bør tenke på hva slags fargepalett du vil bruke, samt hvilke bilder og grafikk du vil inkludere. Du bør også tenke på hva som passer best til din bransje, for eksempel en mer profesjonell og konservativ stil for en advokat, og en mer kreativ stil for en kunstner.

Domenenavn og webhotell: Velg et domenenavn for hjemmesiden din. f.eks. minbedrift.no eller mycompany.com. Dette er adressen som besøkende vil bruke for å komme til hjemmesiden din. Du bør også velge en webhotellleverandør som passer til dine behov og budsjett.

Budget: Bestem hva ditt budsjett er for å lage og vedlikeholde hjemmesiden. Dette vil hjelpe deg å bestemme hvor mye du kan bruke på design, innhold og funksjoner, og hvor mye du må spare.

Webleverandøren din vil bistå deg med domene, planlegging og design, men det er viktig å ha en idé om målgruppe, designprofil, innhold, domenenavn og budsjett før du bestiller. Jo mer du har tenkt gjennom på forhånd, desto bedre resultat vil du få med din nye hjemmeside.

Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat om din nye hjemmeside.

#Webstrategi #Forprosjekt #Ny hjemmeside #Strategi

samarbeidspartnere