tlf: 48 24 23 48
E-post: post@genc.no

Sjekk kvaliteten på bedriftens hjemmeside med Lighthouse

Artikkelen er mer enn ett år gammel

Det er viktig at bedriftens hjemmeside gir et profesjonelt inntrykk og fungerer problemfritt for besøkende. En enkel måte å sjekke kvaliteten på hjemmesiden din på er å bruke verktøyet Lighthouse.

Hva er Lighthouse?

Lighthouse er et gratis verktøy som kan installeres som en utvidelse i nettleseren din, for eksempel Google Chrome. Når du har installert Lighthouse, kan du enkelt analysere hjemmesiden din ved å trykke på ikonet i nettleser-verktøylinjen.

Lighthouse vil da sjekke hjemmesiden for en rekke forskjellige kriterier, som hastighet, tilgjengelighet, sikkerhet og søkemotoroptimalisering. Basert på resultatene, vil Lighthouse gi deg en samlet poengsum for hjemmesiden din, samt en detaljert rapport om hva du kan gjøre bedre.

Får du 4 x 100 i poengsum her ligger du godt an!

Slik bruker du Lighthouse:

  1. Installer Lighthouse som en utvidelse i nettleseren din.
  2. Åpne hjemmesiden din i nettleseren.
  3. Klikk på Lighthouse-ikonet i nettleser-verktøylinjen.
  4. Vent til analyseprosessen er ferdig.
  5. Les resultatene og rapporten som Lighthouse genererer.

Resultatene fra Lighthouse vil gi deg en god indikasjon på hva du bør fokusere på for å forbedre hjemmesiden din. Kanskje hastigheten trenger å bli raskere, eller du bør sørge for at hjemmesiden din er mer tilgjengelig for funksjonshemmede. Uansett hva resultatene viser, vil Lighthouse hjelpe deg med å forbedre hjemmesiden din og sikre at den gir et best mulig inntrykk til besøkende.

#Webstrategi #Google Chrome #Lighthouse #SEO

samarbeidspartnere