Søkemotoroptimalisering (SEO)

Søkemotoroptimalisering er et trendy konsept som de fleste virksomheter snakker om, men grunnlaget for søkemotoroptimalisering er en nettside som er bygget på riktig måte, med riktig kode kombinert med riktig innhold. I tillegg til dette kommer Google AdWords, Google Shopping og andre markedsføringsverktøy som gir deg et forsprang på dine konkurrenter.

Dette er ikke alltid synlig på overflaten, men under panseret. Noen eksempler er at overskrifter bør ha riktige header-tagger: <h1> tittel </h1>. Knapper og koblinger bør være av ren tekst slik at Google kan lese. En av de større fy-fy’ene er at menyen er bygget i Flash eller Java!

Når grunnlaget er lagt må man se over innholdet på siden. Man velger ut noen ord og uttrykk som man ønsker å bli styrket på og som det er ønskelig å bli funnet på via nettsøk. Denne siden er optimalisert på ordet søkemotoroptimalisering. Som du sikkert ser så er uttrykket søkemotoroptimalisering gjengitt i både domenet, tittelen, brødteksten samt hovedteksten av siden. Dette er noen av de viktigste stedene ordet skal gjengis på for at siden skal bli oppfattet som relevant for google.

Når området er ferdig og registrert av Google sine søke-roboter fortsetter arbeidet med å holde nettstedet relevant og levende. Et nettsted som ikke er oppdatert kan anses som utfatert av Google og vil etter hvert miste posisjon på søkelistene.

NYHET! Sjekk din SEO via vår tjenester seostudio.no.

Teknologi

Løsninger som hjelper oss med å skape vellykkede produkter

Er du klar til
å ta neste steg?

La oss gjøre det sammen!

Kontakt oss